Image

Nasze menu

 

 

Przystawki | Starters

 

Tatar wołowy z polędwicy z piwnym majonezem i klasycznymi dodatkami 32,-

Beef tatare with beer mayo, pickled mushrooms, cucumber, onion, egg yolk and butter

 

Kaczka z sosem wiśniowym, karmelizowanym jakbłkiem i pomarańczą z grzankami 29,-

Duck breast in red wine saauce and caramelized apple and orange with croutons

 

Panierowany boczniak z kremem chrzanowym i prażoną kaszą gryczaną 26,-

Breaded oyster mushroom with horseradish cream and roasted buckwheat

 

Zupy | Soups

 

Solanka, czyli ukraińska gulaszowa 19,-

Ukrainian goulash soup

 

Rosół z kołdunami 18,-

Chicken soup with meat dumplings

 

Zupa dnia 16 ,-

The soup of the day

 

Sałatki | Salads

 

Z grillowanym serem halloumi, boczniakiem i pomidorkami cherry z sosem chałwowym 29,-

With oyster mushroom, halloumi cheese, cherry tomatoes and halva sauce

 

Z kurczakiem, słonecznikiem i serem Bursztyn 29,-

With chicken, sunflower seeds and Bursztyn cheese

 

Dania Główne | Main Dishes

 

Pstrąg z kiszonymi warzywami i pieczonymi ziemniakami 36,-

Trout with pickled vegetables and baked potatoes

 

Fish&Chips, czyli ryba w panko z frytkami, sosem

tatarskim i colesławem 39,-

Fish&chips with tartare sauce, coleslaw

 

Schabowy na smalcu

z ziemniakami i buraczkami 32,-

Schnitzel, potatoes and beetroot

 

Policzki wołowe z pieczonymi ziemniaczkami z twarogiem i ogórkiem 39,-

Beef cheeks, baked potatoes with smoked cottage cheese and fresh picked cucumber

 

Żeberka z sałatką, frytkami i sosem czosnkowym 39,-

Ribs with salad, chips and garlic sauce

 

Kurczak z gratinem ziemniaczanym, pieczoną cukinią, pomidorkami koktajlowymi i sosem serowym 38,-

Chicken with potatoes au gratin, baked zucchini, cherry tomatoes and cheese sauce

 

Szarpana kaczka w pampuchach z sosem śliwkowym i zasmażaną czerwoną kapustą 39,-

Steam buns with pulled duck, plum sauce and red fried cabbage

 

Pierogi ruskie 26,-

Dumplings with potatoes and quark

 

Pieczona kapusta z kaszą perłową, sosem pomidorowym i twarogiem wędzonym 38,-

Baked cabbage with pearl barley couscous, tomato sauce and smoked cottage cheese

 

Desery | Desserts

 

Ciasto drożdżowe ze śliwkami i bitą śmietaną 16,-

Yeast-cake with plums and whipped cream

 

Suflet czekoladowy z lodami waniliowymi 18,-

Chocolate souffle with vanilla ice cream

 

Przekąski | Snacks

 

Frytki 12,-

Fries

 

 


Do grup powyżej 8 osób doliczamy 10% usługi serwisowej.
 
Zadzwoń i zamów z dowozem - 71 349 21 07
zamówienia realizowane od godziny 12:00 do 22:00
Bezpłatny dowóz* przy zamówieniu od 20zł
obowiązują strefy dowozu

Wrocław ul. Średzka 29a
kibala.martyna@gmail.com

tel. 071 349 21 07
tel. 601 56 60 92

W pon. nieczynne.
Wtorek - Niedziela: od 12:00

Odwiedź naszą pizzerię.